Stanoveno datum vydání posledního DLC k The Last of Us
The Last of Us Novinka Stanoveno datum vydání posledního DLC k The Last of Us

Stanoveno datum vydání posledního DLC k The Last of Us

Michal Burian

Michal Burian

5

Troufnete si dokončit příběhovou část ve speciální výzvě, kde budete čelit vytrvalejším, inteligentnějším a brutálnějšími nepřátelům řízených umělou inteligencí?

Reklama

Minulou středu bylo představeno poslední rozšíření loňského survival thrilleru The Last of Us. Nedávno Naughty Dog na svém Twitteru prozradili, že Grounded Bundle DLC vyjde druhý týden v květnu. Na americkém PlayStation Store tak můžete balíček očekávat v úterý 6. května, zatímco na evropském ve středu 7. května.

Grounded Bundle se pochlubí novými trofejemi i singleplayerovým a multiplayerovým obsahem. Kampaň jednoho hráče budete moci nově dokončit ve speciální výzvě, kde budete čelit vytrvalejším, inteligentnějším a brutálnějšími nepřátelům řízených umělou inteligencí.

Co se multiplayeru týče, tak své odhodlání budete moci prokázat na čtyřech nových mapách: Wharf, Capitol, Coal Mine a Water Towe s novými zbraněmi (Specter, Double Barrel, Enforcer, Launcher a Full-Auto Rifle) a dvěma balíčky dovedností.

Situational Survival Skills zpřístupní čtyři nové dovednosti pro přežití: Agility, Awareness, Fortitude a Scavenger, zatímco Professional Survival Skills následující schopnosti: Gunslinger, Bomb Expert, Executioner a Damage Marker.

Dá se předpokládat, že Grounded Bundle bude zahrnut v připravované PS4 verzi The Last of Us, která vyjde v létě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama