Staňte se lékařem a řešte záhadná onemocnění v Two Point Hospital
Two Point Hospital Novinka Staňte se lékařem a řešte záhadná onemocnění v Two Point Hospital

Staňte se lékařem a řešte záhadná onemocnění v Two Point Hospital

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC

Od tvůrců skvělého Theme Hospital vychází novinka.

Reklama

Budování nemocnice, její následné řízení a léčení neobvyklých nemocí. Tak se dá v kostce shrnout hra Two Point Hospital, která dnes vychází na počítače. Za vývojem stojí zkušení tvůrci, kteří nám před mnoha, mnoha lety přinesli oblíbený Theme Hospital. Two Point Hospital je neoficiální nástupce tohoto skvostu a podle toho také vypadá. Čeká vás to samé, co v Theme Hospital, včetně speciálních pacientů trpících celou řadou různých, podivných nemocí. Od lehkomyslnosti až po kubismus. Samozřejmě nechybí ani nemoc, jež své oběti promění hlavu ve funkční žárovku.

Vybudování nemocnice zahrnuje její návrh, rozmístění chodeb, ordinací a čekáren. Než se pustíte do návrhu, je důležité si uvědomit, jak má vaše nemocnice fungovat. Poté ji budete postupně rozšiřovat a klidně můžete napojit několik budov, abyste zvládli více a více pacientů. Zapomenout byste neměli na okolí nemocnice. V opačném případě riskujete prestiž. Když se vám bude dostatečně dařit, je vhodné investovat peníze do lepšího vybavení a zkušeného personálu.

U minimálních požadavků je uvádět 64bitový operační systém Windows 7, procesor Intel Core i3 6100 nebo AMD FX-4350, 4 GB RAM a grafické karty NVIDIA Geforce GT 1030, 2GB (NVIDIA GeForce GTX 460), AMD RX550, 2GB (AMD Radeon HD 6850), případně integrovaná Intel HD Graphics 630. Na disku si připravte 5 GB volného místa a měli byste mít DirectX verze 11.

Pokud vás Two Point Hospital zaujal, hru koupíte třeba na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama