Staňte se policistou v novém modu pro GTA V
GTA 5 Novinka Staňte se policistou v novém modu pro GTA V

Staňte se policistou v novém modu pro GTA V

Jan Kalný

Jan Kalný

36

Stejně jako vyšel tento mod předtím pro GTA IV, tak vychází i nyní pro GTA V. Zatím jde sice pouze o první alpha verzi, už teď to ale vypadá velmi dobře.

Reklama

Série Grand Theft Auto patří mezi jednu z těch, která se přímo vybízí k tomu, abyste do ní narvali všechny možné blbosti a prostě si pořádně zablbli v otevřeném sandboxovém světě. Občas se objeví mody, které toto berou se vší vážností (ta ironie je úmyslná), jindy se objeví mody, které tuto ideu vezmou a překopou do své vlastní úžasné vize. Jako třeba LSPD First Response.

Jak už název trochu napovídá, tenhle mod vám dovolí se vžít do jednoho z policistů a nastolit ve městě pořádek. Ačkoli jde teprve o jednu z opravdu prvních verzí modu (konkrétně 0.1d), už nyní je vidět, že toho mod nabízí docela dost, čím se můžete zabavit klidně na několik hodin, ne-li dní a rozhodně má obrovský potenciál.

Na začátku si vytvoříte vaší postavu z několika možností jako je pohlaví, nějaká ta košile a kalhoty, stejně tak si poté vezmete svoje auto a jdete do akce. V modu na vás čeká hned několik druhů misí - některé vyžadují perfektní řidičské dovednosti, protože budete sledovat zloděje skrze město; jiné naopak otestují vaší přesnost ve střelbě, když budete střílet po ozbrojených lupičích. Mimo to si také užijete nějakého toho zatýkání a dokonce můžete někoho zastavit a dát mu třeba pokutu.

Dokonce si můžete zavolat posily při pronásledování (a že to pak vypadá opravdu velmi efektně, skoro jako z pravého hollywoodského filmu nebo seriálu), nebo místo dělání práce se opřít o zeď a vypít si kafe - realističnost se tomu upřít nedá.

Mod už je nyní ke stažení na oficiálních stránkách. V souboru je také přiložený dokument, který vám poradí jak mod nainstalovat a použít, včetně toho co můžete očekávat a jak s tím vším pracovat. Přesně tohle je ten důvod, proč je PC verze GTA V tak skvělá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama