Star Conflict představuje obchodování mezi hráči
Novinka Star Conflict představuje obchodování mezi hráči

Star Conflict představuje obchodování mezi hráči

Michal Burian

Michal Burian

Piloti nyní mohou za prodej předmětů jiným hráčům získat Prémiovou měnu.

Reklama

Ve vesmírném akčním MMO titulu Star Conflict je nově hráčům dostupný obchodní systém, který umožňuje za prodej vzácných předmětů a zdrojů jiným hráčům získat měnu Gold Standards. Výtěžek z prodeje mohou hráči použít na nákup Prémiových kont, Prémiových lodí, a samozřejmě i předmětů od jiných hráčů.

Díky novému obchodnímu systému mohou hráči prodat přebytečné předměty ze skladu a urychlit tak proces výroby nových zbraní, modulů, a dokonce i vesmírných lodí, když si koupí chybějící komponenty od jiných hráčů. Patří sem i lodě z unikátních událostí, postavené z částí, které už nejsou ve hře dostupné. Jde například o Dart a Gargoyle, které byly dostupné jenom během oslav Nového roku. Nyní mají hráči, kteří zmeškali předešlé události, příležitost přidat si do hangárů vzácné a mocné lodě.

Hráči se také mohou těšit na událost u příležitosti letošního 1. apríla, která do hry přinese obávaný mutagen, který je nebezpečný nejenom pro piloty, ale i pro lodě. Virus napadá primárně výzbroj, což u zbraní způsobuje, že získají kontury mořských tvorů, jaké najdete například u krabů. Času není nazbyt, hráči musí zastavit infekci dříve, než postihne všechny lodě a piloty.

Star Conflict je akční, masivně multiplayerový vesmírný simulátor, který hráče staví do role elitního pilota zapojeného do rozsáhlé meziplanetární šarvátky. Ve hře naleznete masivní PvP bitvy v hromadě vesmírných lokací, PvE mise a úkoly jako pro skupiny, tak i pro vlky samotáře, sandbox mód s rozsáhlými PvP a PvE možnostmi, bitvy korporací s možností zisku vlivu, 9 taktických rolí, stovky modulů a možností modifikací a více než stovku vesmírných lodí různých typů a účelů.

Star Conflict je free-to-play na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama