Star Ocean 5 představuje království Resulia a Langdauq
Novinka Star Ocean 5 představuje království Resulia a Langdauq

Star Ocean 5 představuje království Resulia a Langdauq

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Podívejte se na živé království a na matriarchální společnost.

Reklama

Square Enix vydal novou sadu trailerů ze hry Star Ocean: Integrity and Faithlessness, představující dvojici království planety Faykreed.

Království Resulia je živým královstvím, které představuje všechno, co je na kontinentě Vestielian ohromující. V poslední době se zde ale rozrůstá množství různých hrozeb, včetně prokletí zvířat a objevila se zde také ďábelská skupina banditů jménem Eitalon. Tento stav Resulii velmi trápí a je to jeden z důvodů, proč se zde Fidel a jeho společníci zastaví. Chtějí obnovit rovnováhu tohoto kdysi produktivního národa.

Království Langdauq je pod vládou své matriarchy, nebo-li Ctihodné matky, kterou je nyní Malvenaec, velmi úspěšné. Nejen že jde o spravedlivou vůdkyni národa, schopnou ovládat magii a ví jak sesílat kouzla, ale jako členka vládnoucí rodiny má rovněž přístup k exkluzivním pečetím, které jsou předávány z generace na generaci prostřednictvím posvátné rituálu. Částečně i díky tomuto systému se národ vyvinul do stávající podoby. Ačkoli by mohl Langdauq snadno zneužívat své znalosti pro politický zisk, místo toho vytvořili pevné spojenectví s Resulií kvůli poskytnutí vojenské pomoci.

Star Ocean: Integrity and Faithlessness vyjde pro PlayStation 4 v Evropě 1. července a již nyní je v Japonsku k dispozici pro PlayStation 4 a pro PlayStation 3 až 28. dubna.

Království Resulia

Království Langdauq

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama