Star Ocean 5 - zaměřeno na bitvy a Victora a Fiore
Novinka Star Ocean 5 - zaměřeno na bitvy a Victora a Fiore

Star Ocean 5 - zaměřeno na bitvy a Victora a Fiore

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Square Enix vydal novou sadu videí ze hry, tentokráte v angličtině.

Reklama

Square Enix začíná se svou klasickou kampaní, ve které postupně představuje jednotlivé herní prvky hry Star Ocean: Integrity and Faithlessness. Jde o sérii trailerů, které jste již mohli vidět v původní japonské verzi, a které jsou nyní lokalizovány do angličtiny. Postupně se tak dnes můžete podívat na bojový systém a dvojici postav. Konkrétně jde o Victora Oakville a Fiore Brunelli.

Bitevní systém hry Star Ocean 5 je vytvořen tak, aby v něm mohl hráč najednou bojovat až se sedmi postavami současně v masivních real-time bitvách.

Victor Oakville je členem elitní skupiny vojáků armády Central Resulian, zvané také King’s Chosen. Všichni Victorovi podřízení jej mají ve velké úctě a má silně vypěstovaný smysl pro povinnost. Někdy bývá trochu rozpolcen, protože nikdy neváhá splnit jakýkoli příkaz, ale má problém někoho usmrtit, i když to jeho práce vyloženě vyžaduje.

Fiore Brunelli je ve srovnání s ostatními kolegy výzkumníky z Royal Institute of Signetary Studies v Langdauqu jednou z nejlepších adeptek, zvaných signeturges. Dokáže tak seslat na větší množství nepřátel velmi ničivá kouzla.

Star Ocean: Integrity and Faithlessness vyjde v Evropě 1. července pro PlayStation 4. Nyní je již v Japonsku k dispozici pro PlayStation 4 a pro PlayStation 3 vyjde 28. dubna.

Bojový systém

Victor Oakville

Fiore Brunelli

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama