Star Wars: Battlefront 2 bude podporován i v průběhu roku 2019
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Star Wars: Battlefront 2 bude podporován i v průběhu roku 2019

Star Wars: Battlefront 2 bude podporován i v průběhu roku 2019

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vydáním hraběte Dooku, Anakina Skywalkera a nového módu začátkem roku nic nekončí.

Reklama

Tvůrci Star Wars: Battlefrontu 2 mají nyní stanoveno, jakým obsahem budou hru podporovat v následujících měsících. Aktuální plány uzavírá vydání hraběte Dooku, k němuž dojde v lednu 2019, a Anakina Skywalkera. Ten dorazí v únoru a doprovodí ho nový rozsáhlý herní mód zaměřený na zabírání kontrolních bodů a sestřelování mateřských lodí. S ohledem na to, jak vlažně byla hra podporována v poslední době a jak v EA a DICE po všech směrech upřednostňují Battlefield V, většina fanoušků očekávala, že tím podpora de facto skončí. Ale nakonec tomu tak nebude.

Star Wars: Battlefront 2 se dočká nového obsahu i v pozdějších fázích roku 2019. Pokračující podporu oznámil Dennis Brännvall, ředitel designu pro značku Star Wars: Battlefront, který nedávno na čas převzal oficiální twitterový účet DICE. Vše pak potvrdila zpráva na Redditu. Ta sice upozorňuje na to, že se na konci října nedočkáme plánované aktualizované roadmapy ukazující další vývoj, ale zároveň navazuje na Brännvallovo vyjádření, takže nový obsah přijde i po Anakinovi a plánovaném herním módu.

V tuto chvíli nicméně nevíme, co nás v průběhu roku 2019 může ještě čekat. Sám Brännvall naznačuje, že může dojít na zbroje pro klonované vojáky třídy Officer, chtěl by ve hře vidět nové speciální jednotky v čele s klonovanými komandy a nezapomínejme na to, že v prosinci 2019 do kin vtrhne filmová Epizoda IX. Jestli EA udrží podporu až do konce roku, dá se předpokládat, že se dočkáme nějakého souvisejícího obsahu, který bude na nový film lákat.

V období deváté epizody sice vychází Star Wars Jedi: Fallen Order od studia Respawn Entertainment, ale v tomto případě se jedná o singleplayerový akční titul zasazený do období mezi filmy Pomsta Sithů a Nová naděje, což znamená, že na něj nepochybně bude mnohem těžší naroubovat obsah nových filmů. Oproti tomu primárně multiplayerová hra zahrnující všechny tři éry Star Wars ságy, včetně konfliktu Odboje a Prvního řádu, je na něco takového přímo ideální. Zvlášť když hypotetický Battlefront 3 není aktuálně v plánu.

Mimochodem, dočasné převzetí twitterového účtu DICE Dennisem Brännvallem má rovněž za následek zveřejnění některých nových obrazových materiálů. Podívat se tedy můžete na dva nové rendery generála Grievouse, který Battlefront 2 obohatí 30. října. Mimo jiné se jedná o malé ukázky výchozího vzhledu chystaného hrdiny a skinu Battle Damaged. K dispozici je také ochutnávka výměny názoru mezi Grievousem a Obi-Wanem Kenobim, jehož vydání bylo stanoveno na 28. Listopadu. Jednu si můžete poslechnout níže, další je k nalezení ve zprávě přímo na Twitteru. Pro mnohé je však nejzajímavější koncept kontrolních bodů, které budeme v novém módu zabírat. Jsou totiž dost podobné těm, které se staly ikonou starých Battlefrontů od studia Pandemic.

Aby toho nebylo málo, můžete se podívat i na kalendář, jenž shrnuje, jaké akce Star Wars: Battlefront 2 nabídne v listopadu. A i když aktualizace přinášející zejména generála Grievouse vychází 30. října, už nyní je k dispozici kompletní přehled změn. Patří mezi ně třeba vylepšení a rozšíření systému čet čtyř hráčů, změna určitých karet několika hrdinů ve prospěch obnovy zdraví a přidání ikonické žluté stíhačky N1 z Naboo do módu Hero Starfighters.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama