Star Wars: Battlefront 2 konečně obohatí Droideky nebo planeta Felucia
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Star Wars: Battlefront 2 konečně obohatí Droideky nebo planeta Felucia

Star Wars: Battlefront 2 konečně obohatí Droideky nebo planeta Felucia

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

V blízké době dojde také na přidání republikového tanku TX-130 známého z původních Battlefrontů.

Reklama

Star Wars: Battlefront 2 od DICE má sice za sebou temnou minulost a nikdy se navzdory příznivým změnám zcela nezbaví dozvuků četných kontroverzí při vydání v listopadu 2017, ale v poslední době zraje jako víno. Hlavně pro příznivce éry Klonových válek. Ti se 26. června dočkají významné obsahové aktualizace, která uvede například zasazení herního módu Capital Supremacy do města Theed na planetě Naboo, známého zejména z režimu Galactic Assault. Ve válkou poznamenaných ulicích Theedu budeme moci za soumraku bojovat v řadách Republiky a Separatistů.

S novou aktualizací se však hráči dočkají hlavně separatistických posil, na něž mnozí čekali velmi dlouho. Název updatu, Where are the Droidekas?, je přitom dost jasným náznakem. Po někdy až trapném mlžení, odsouvání a zapírání, na které nemá ani soudruh Ďatlov vyobrazený v seriálu Chernobyl, lze konečně s jistotou říci, že Star Wars: Battlefront 2 rozšíří Droideky. Kromě dvojitých blasterů jakožto primárních zbraní budou vybaveny trojicí schopností. Wheel Form nabídne ikonické rolování zvyšující rychlost, Overload zajistí krátkodobé posílení primárních zbraní a Energy Shield samozřejmě umožní aktivaci rovněž ikonického štítu.

Aktualizace, která vyjde 26. června na PC, PS4 i Xbox One, obohatí i řady Republiky, a to tankem TX-130. Ten můžete znát už z původních Battlefrontů od Pandemicu, v poslední době se prosadil zejména jako jistá sada stavebnice LEGO, nyní ale díky Battlefrontu 2 naplno vstupuje do aktuálního Star Wars kánonu, aby hráčům nabídl vyvážený poměr rychlosti, možnosti manévrování a palebné síly. Tu zajistí primární zbraně ve formě laserových kanonů a také schopnosti Laser Barrage, Rockets a Charge Mode, umožňující vypálit silné, ale dlouho nabíjené střely naráz z levé i pravé střílny tanku.

Přirozeně nesmí chybět ani nové skiny. Anakin Skywalker se tak dočká skinu General Skywalker, inspirovaného Anakinovou zbrojí z animovaného seriálu The Clone Wars, jenž lze pořídit za 40 tisíc kreditů či 1000 krystalů. Na klonové vojáky všech herních tříd pak čekají skiny inspirované četami 41st Scout Battalion a 212th Recon Division, která byla mnohými hráči také toužebně vyhlížena. Jednotlivé skiny první zmíněné čety vás vyjdou na 40 tisíc kreditů nebo 1000 krystalů, zatímco vzhled 212th Recon Division pro každou třídu vždy pořídíte za 20 tisíc kreditů nebo 500 krystalů.

A co čeká Star Wars: Battlefront 2 v dalších měsících? Tvůrci naznačují například herní mód, který by měl nabídnout pořádný válečný zážitek pro hráče, kteří chtějí i něco jiného než klasický PvP režim. Ale co je důležitější, do konce roku dorazí také zcela nová planeta, Felucia, zprvu určená pro mód Capital Supremacy. Další informace se dozvíme během července, kdy dojde také na uvedení týdenních komunitních úkolů zaměřených na oblíbené hrdiny Klonových válek. Odměnou za splnění budou nové animované pózy a hlášky souvisejících hrdinů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama