Star Wars: Battlefront 2 přeci jen nabídne nová vozidla
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Star Wars: Battlefront 2 přeci jen nabídne nová vozidla

Star Wars: Battlefront 2 přeci jen nabídne nová vozidla

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Budou k dispozici na Geonosis a je mezi nimi obří AT-TE, jež bude možné volně ovládat.

Reklama

Hráči a příznivci Star Wars: Battlefrontu 2 dostali v posledních dnech další z nekonečné řady důvodů ke stížnostem a nadávkám, o což se tentokrát postaral středeční patch přidávající nové skiny pro klonované vojáky. Ony totiž ani zdaleka nejsou nové, protože jsou v souborech hry už od vydání, a od té doby se na ně vůbec nesáhlo. Což je poměrně problematické, protože příliš neodpovídají kanonické předloze a zpravidla působí dost odbytě. Pak jsou tu již tradiční bugy, některé nové, některé staré a stále neopravené.

Navzdory tomu se objevil důvod k radosti nebo alespoň k nadějím a k očekávání věcí budoucích. A nejde jen o snížení počtu bodů nutných pro hraní za hrdiny, speciální jednotky a vozidla během zápasu, což je zatím velmi příznivá změna. Ne, hlavní je, že se přeci jen dočkáme nových vozidel, což odhalil aktualizovaný přehled bezplatného dodatečného obsahu, jenž hru čeká v dalších měsících.

Již víme, že v listopadu se dočkáme nejen Obi-Wana Kenobiho, dvou skinů pro něj a dalších skinů klonů, ale i rozlehlé mapy na planetě Geonosis. A právě zde se setkáme s novými vehikly. Konkrétně jde o STAP, drobné levitující vozidlo pro droidy, dále Barc-Speeder, s největší pravděpodobností využitelný jen na straně Republiky, a hlavně AT-TE. I tento kráčející kolos je součástí republikových sil a má se jednat o zatím největší vozidlo, jaké vývojáři pro Battlefront 2 vytvořili. Hlavní ale je, že ho bude možné řídit volně. Nebude tedy sledovat jasně stanovenou dráhu jako třeba AT-AT na Hothu nebo MTT na Naboo a Kashyyyku.

Dosud komunita předpokládala, že se dočkáme pouze nových hrdinů, mapy, herního módu a skinů. Nakonec tu ale máme i něco dalšího. Teď to ještě chce nějaké nové zbraně a speciální jednotky. Pak by třeba budoucnost Battlefrontu 2 nemusela působit tak bezútěšně a zoufale.

Titulní obrázek této novinky je pouze ilustrační, jedná se o záběr z filmu Star Wars: Klony útočí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama