Star Wars: Battlefront 2 představí mapu na Kesselu nebo návrat módu Extraction
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Star Wars: Battlefront 2 představí mapu na Kesselu nebo návrat módu Extraction

Star Wars: Battlefront 2 představí mapu na Kesselu nebo návrat módu Extraction

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Součástí druhé fáze Solovy sezóny jsou i skiny z nového filmu nebo již třetí verze Millennium Falconu.

Reklama

Ve Star Wars: Battlefrontu 2 právě probíhá druhá sezóna bezplatného dodatečného obsahu, jejímž ústředním tématem je Han Solo. Sezóna však byla rozdělena na dvě části. V té první, která je již za námi, jsme se dočkali zejména obsahu z filmu Návrat Jediho. 12. června ale konečně dojde i na obsah inspirovaný nejnovějším snímkem Solo: Star Wars Story.

Nedávné úniky a spekulace se opět potvrdily, a to bez výjimek. Dominantou druhé části Solovy sezóny je tak mapa Coaxium Mines na planetě Kessel. Na Kesselu budete moci hrát v módech Blast, Hero Showdown, Heroes vs Villains, Arcade a Extraction. Ano, jeden z nejoblíbenějších módů předešlého dílu, který původně vyšel s DLC Outer Rim, se vrací a očividně bez větších změn. Opět půjde o klasický Payload, v němž musí tým útočníků převážet náklad napříč mapou, zatímco tým obránců jim v tom musí bránit.

12. června dorazí také nová hrdinská loď dostupná v módu Starfighter Assault. Jde o Millennium Falcon z doby, kdy ještě patřil Landovi Calrissianovi, přičemž je rychlejší a obratnější než Falcon řízený Hanem a Rey, ale také zranitelnější. Při jeho ovládání můžete využívat nejen primární zbraně s alternativním režimem střelby, ale i trojici schopností, konkrétně Coaxium Injection, L3-37 Co-Pilot a Synchronized Fire. Loď zpřístupníte výměnou za kredity, jež získáváte hraním.

Ačkoliv uvedení Landova Falcona s ohledem na zaměření filmu dává smysl, přeci jen se nelze ubránit zvláštnímu pocitu. Vše snad šlo vyřešit pouhým skinem, třetí hratelný Millennium Falcon je vážně trochu zbytečný a zmínky o menší výdrži také nejsou kdovíjak příznivé. Jako kdyby ve hře už tak nebylo dost hrdinských lodí, které zničí i nejjemnější závan hvězdného prachu. Na druhou stranu, jestliže loď doplní komentář Landa či droidky L3-37, měla by nabídnout aspoň něco unikátního.

Na skiny dojde alespoň v případě několika standardních hrdinů. Han Solo i Lando Calrissian se dočkají dvojice legendárních, tedy nejdražších skinů. Všechny samozřejmě využívají podobu herců Aldena Ehrenreicha a Donalda Glovera, kteří se ikonických postav zhostili v Solo: Star Wars Story. V případě Hana jde o skiny Corellia Escape a Beckett’s Crew, zatímco Landa čeká Professional “Sportsman” a Raconteur. Chewbacca se pak dočká epického skinu Vandor Heist, jenž poznáte díky brýlím a druhému pásu přes rameno. Všechny skiny lze zakoupit za kredity nebo za krystaly, které je možné zakoupit za reálné peníze, přičemž celkově platí, že za krystaly lze kupovat jen a pouze kosmetický obsah.

Součástí aktualizace, která vyjde 12. června, je také druhá fáze odstranění holografického efektu, který už neuvidíme nejen v hlavním menu, ale ani na obrazovce spawnu a konce zápasu. V menu bude také možnost blíže prohlížet modely postav. A aby toho nebylo málo, vrátí se kontroverzní mód Jetpack Cargo, a to s několika změnami. Nejdůležitější z nich je skutečnost, že zápas může trvat maximálně 6 minut. Už se tedy nestane, že byste na Bespinu bojovali jediný zápas více než hodinu (takové případy opravdu byly, sám jsem je zažil). Bespin navíc z módu zmizí a nahradí ho mapa na Yavinu IV. Samozřejmostí jsou pak různé opravy chyb a vyváženosti napříč celou hrou.

Změní tohle všechno fakt, že Battlefrontu 2 momentálně zvoní umíráček a je na tom čím dál hůře, za což může zejména častý přísun nových chyb a nedostatek nového obsahu? Těžko říct. Na tiskové konferenci EA Play, která startuje 9. června ve 20:00 našeho času, však uvidíme něco dalšího spojeného s Battlefrontem 2. Dá se očekávat, že konečně dojde na další obsah Klonových válek, minimálně na Obi-Wana Kenobiho, generála Grievouse a novou mapu, kterou má být podle úniků Geonosis. Jestli to tak bude, Battlefront 2 možná ještě dostane další šanci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama