Star Wars Jedi: Fallen Order nezahrne multiplayer, mikrotransakce ani loot boxy
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Star Wars Jedi: Fallen Order nezahrne multiplayer, mikrotransakce ani loot boxy

Star Wars Jedi: Fallen Order nezahrne multiplayer, mikrotransakce ani loot boxy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V EA se zjevně tentokrát rozhodli následovat světlou stranu Síly.

Reklama

Akční adventura Star Wars Jedi: Fallen Order od Respawnu a EA bude sice naplno představena až dnes večer po půl deváté, ale v rámci akci Star Wars Celebration se ještě před formálním odhalením sem tam objeví nějaké informace. Včera jsme tu tak měli únik prvního plakátu, jehož motiv se nově dostal na světlo světa oficiálně, přičemž ho doprovodilo oznámení, které určitě udělá radost celé řadě hráčů.

Tvůrci Fallen Orderu v první řadě potvrdili, že nás čeká singleplayerový titul, který nenabídne multiplayer. Respawn tudíž slibuje zaměření na čistě singleplayerový příběh padawana, který přežil vyhlazení řádu Jedi, zcela nezatížený multiplayerem. Ještě příznivější je pak oznámení, že nedojde ani na mikrotransakce a loot boxy. A to ani po vydání. Je pak otázka, jakým způsobem hodlají vývojáři svůj nový projekt po vydání podporovat, ale třeba dojde na tradiční DLC.

Jak se zdá, v EA se projednou poučili z průšvihu při vydání Star Wars: Battlefrontu 2, který na několik měsíců pohřbila kontroverze spojená nejen s loot boxy. Nebo si na nenáviděného vydavatele tentokrát více došlápl Lucasfilm jakožto správce značky Star Wars a všeho kolem ní (Disney vlastnící Lucasfilm zpravidla přenechává většinu kreativních rozhodnutí Lucasfilmu podobně jako v případě Marvelu). Nebo je Respawn Entertainment skutečně jedním z mála studií pod EA, jejichž vedení si stále dokáže vydupat férové podmínky.

Ať je skutečnost jakákoliv, absence multiplayeru, loot boxů a mikrotransakcí je v tomto případě dobré znamení. Byť tím možná do určité míry zhasínají naděje na řádného duchovního pokračovatele milované série Jedi Knight, která se zapsala do pamětí hráčů i díky skvělému multiplayeru v posledním dílem s podtitulem Jedi Academy. Na druhou stranu, ani Jedi Knight není jen o multiplayeru, stačí se podívat na rovněž skvělý singleplayer předešlého Jedi Outcastu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama