Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast vyjde 24. září na PS4 a Switchi
Novinka Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast vyjde 24. září na PS4 a Switchi

Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast vyjde 24. září na PS4 a Switchi

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch

Jedi Knight: Jedi Academy následují začátkem roku 2020.

Reklama

Za tuto zprávu se ve všech galaxiích modlilo opravdu hodně hráčů. Vydavatel Apsyr Media totiž na 24. září chystá znovu vydat ikonickou hru z univerza Star Wars. Na PlayStation 4 a na Switch dorazí Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast, která byla původně vydána pro PC v březnu 2002 a v listopadu téhož roku dorazila na GameCube a Xbox.

Dobré zprávy ale nekončí, protože příští rok bude Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast následovat také Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy. Zprávu uveřejnilo Nintendo během vysílání posledního Directu.

Pokud jsou zde pamětníci, není třeba hry představovat, ale pro novější publikum připomeneme důležité aspekty hry. Hlavním hrdinou je agent Nové republiky Kyle Katarn, který se svým světelným mečem a Sílou, bojuje proti novému zlu.

Na výběr je kromě ikonické zbraně jediů arzenál 13 zbraní včetně bowcasteru Wookieeů. Ve hře jednoho hráče vás čeká 24 misí, které otestují vaše dovednosti, zakončené čtyřmi epickými boss fighty. Hra bude obsahovat online multiplayerové bitvy s podporou Gyro Aimingu u verze pro Nintendo Switch verzi.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama