Star Wars Jedi: Survivor Novinka Star Wars Jedi: Survivor oficiálně oznámeno

Star Wars Jedi: Survivor oficiálně oznámeno

Jan Urbančík

Jan Urbančík

40
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Cal Kestis a BD1 se vrací, pokračování se odehrává pět let po prvním dílu.

Reklama

Tak je to konečně tady. Po velké dávce spekulací a zákulisních informací, především od novináře Jeffa Gruba, přichází oficiální oznámení pokračování hry Star Wars Jedi: Fallen Order z roku 2019. Studio Respawn a jejich mateřská společnost EA si pro odhalení vybrali druhý den stále probíhajícího Star Wars Celebration. Zatím jsme se dočkali pouze teaser traileru a moc podrobností neznáme. Všechno se však naprosto shoduje s tím, co dříve říkal Grubb.

Druhý díl se skutečně jmenuje Star Wars Jedi: Survivor. V hlavní roli zde bude Jedi Cal Kestis, za něhož jsme hráli už ve Fallen Order, a pomáhat mu opět bude maličký robot BD1. Během hraní ale samozřejmě narazíme také na další postavy.

Příběh se odehrává pět let po událostech prvního dílu, kdy je Cal jedním z posledních přeživších Jediů, a musí tak být neustále o krok napřed oproti Impériu.

Po stránce hratelnosti se můžeme těšit na vylepšený soubojový systém i nové dovenosti, které Cal získává tím, jak roste jeho spojení se Sílou.

Star Wars Jedi: Survivor míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Vyjít má někdy v roce 2023, bez přesnějšího určení. Grubb každopádně dříve uvedl, že by hra měla vyjít v únoru nebo březnu příštího roku.

Podrobnější ukázky bychom se možná mohli dočkat na blížícím se Summer Game Festu či prezentaci Xboxu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama