SW: Outlaws Novinka Star Wars Outlaws se v nové ukázce chlubí podporou ray tracingu, RTXDI či upscalovacích technologií

Star Wars Outlaws se v nové ukázce chlubí podporou ray tracingu, RTXDI či upscalovacích technologií

Jan Urbančík

Jan Urbančík

26
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Nechybí ani rekonstrukce paprsků či generování snímků.

Reklama

Pomalu se blíží vydání akční adventury Star Wars Outlaws od studia Massive Entertainment, jež stojí za loňským Avatarem či sérií The Division. Vydavatel Ubisoft, pod něhož vývojáři spadají, nyní odhalil nové informace o PC verzi.

Jednak byly oficiálně zveřejněny hardwarové požadavky, ale těm jsme se podrobně věnovali už dříve v samostatném článku, zaměřil bych se proto na různé funkce, které má hra podporovat. Titul opět běží na interním enginu Snowdrop a stejně jako Avatar patří mezi technologicky nejpokročilejší hry poslední doby.

V novém traileru tak Ubisoft slibuje využití ray tracingu, a to pro globální nasvícení, odlesky i stíny. Implementována byla také technologie RTXDI od Nvidie, tedy RTX Dynamic Illumination, jež se stará o vykreslení velkého množství dynamických světel bez nutnosti manuálního zásahu.

K dispozici pak budou všechny hlavní upscalovací technologie, jmenovitě DLSS 3.5 od Nvidie, FSR 3.0 od AMD a XeSS 1.3 od Intelu. V rámci DLSS a FSR zde bude k dispozici také generování snímků a DLSS k tomu ještě přidává technologii Ray Reconstruction, jež se stará o vyčištění obrazu od šumu při použití ray tracingu, často nabízí také ostřejší odlesky oproti jiným denoiserům.

Chybět nebude ani podpora poměru stran 21:9, tedy tzv. Cinematic Display Mode, a poněkud standardnější funkce jako odemčený frame rate či podrobné nastavení.

Star Wars Outlaws vychází 30. srpna, míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Hru si můžete pořídit na Alza.cz.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama