Star Wars: Poslední z Jediů v prvním teaseru
Novinka Star Wars: Poslední z Jediů v prvním teaseru

Star Wars: Poslední z Jediů v prvním teaseru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

76

Rey, Kylo Ren, Finn a Luke Skywalker se letos v prosinci vrátí na plátna kin. Dříve či později by se měli objevit i v chystaných hrách.

Reklama

Podle očekávání došlo na akci Star Wars Celebration k odhalení prvního teaseru osmé filmové epizody Star Wars, nesoucí podtitul Poslední z Jediů (v originále The Last Jedi). Ve videu uvidíte zejména letmý návrat hlavních postav z filmu Síla se probouzí, nechybí ale ani různé bitevní výjevy či záběry, které nepochybně rozproudí představivost fanoušků. Film se přitom v našich kinech objeví 14. prosince letošního roku.

Motivy The Last Jedi dříve či později využijí i tvůrci Star Wars her. Již víme, že bonus za předobjednávku Star Wars: Battlefrontu 2 bude zaměřený právě na postavy z nového filmu a je možné, že nezůstane jen u nich a nový Battlefront si z osmé epizody půjčí více prvků. Časem by mohly motivy blížícího se filmu využít i některé mobilní hry a další chystané či dosud neoznámené Star Wars tituly. Během konference kupříkladu sám Mark Hamill, který ztvárnil Luka Skywalkera, prohlásil, že očekává, že Lukův příběh sahající mimo filmy doplní nejen komiksy či knihy, ale i hry.

K dispozici je také nový plakát. Obrázek ve vyšším rozlišení najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama