Star Wars: The Force Awakens v dlouho očekávaném teaseru
Novinka Star Wars: The Force Awakens v dlouho očekávaném teaseru

Star Wars: The Force Awakens v dlouho očekávaném teaseru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

109

Po dlouhém čekání se můžeme konečně pokochat několika záběry ze sedmé filmové epizody Star Wars s podtitulem The Force Awakens.

Reklama

Zatímco v případě Jurassic World, na jehož trailer jsme vás upozornili před několika dny, je přímá spojitost s herním světem spíše hypotetická, v případě nových Star Wars jde téměř o jistotu. Proto si dovolujeme upozornit na čerstvý teaser, který nabízí první pohled na sedmou epizodu s podtitulem The Force Awakens.

Víme sice, že Battlefront od DICE se o nové filmy nemá opírat, ale je víc než pravděpodobné, že se v budoucnu nějaké hry zasazené do období nadcházející trilogie dočkáme, ať už od Visceral Games, BioWare nebo kohokoliv, koho má pod křídly EA, držitel práv na hry s licencí Star Wars.

Pro úplnnost dodejme, že se The Force Awakens odehrává zhruba 30 let po událostech původní trilogie a režíruje ji J. J. Abrams (Star Trek). Pokud jde o herce, kromě nových tváří se objeví i staří známí v čele s Markem Hamillem (Luke Skywalker), Carrie Fisher (Leia Organa) a Harrisonem Fordem (Han Solo).

Update: Prostřednictvím Twitteru bylo potvrzeno, že nový hudební motiv v první polovině videa má na svědomí sám velký mistr John Williams.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama