Star Wars: The Old Republic rozšíří expanze Onslaught
Star Wars: The Old Republic Novinka Star Wars: The Old Republic rozšíří expanze Onslaught

Star Wars: The Old Republic rozšíří expanze Onslaught

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6
Platformy Windows PC

Datadisk slibuje planetu Onderon, navýšení maximální úrovně či další hratelnou rasu.

Reklama

Víkendová akce Star Wars Celebration v Chicagu se sice z hlediska her nesla hlavně ve znamení odhalení akční adventury Star Wars Jedi: Fallen Order, ale nesmíme zapomínat na to, že EA ve spolupráci s BioWare stále provozuje i MMORPG Star Wars: The Old Republic. Jeho příznivci se tak dočkali oznámení nového datadisku s názvem Onslaught, který vyjde letos v září.

Expanze vtáhne hráče do obnovené války mezi Republikou a Sithským impériem, konkrétně do událostí navazujících na návrat Dartha Malguse, hlavního antagonisty základní hry z roku 2012. Tentokrát je na vás, jestli budete loajální své frakci nebo se rozhodnete sabotovat její válečné úsilí. Ve jménu Republiky nebo Impéria se přitom můžete pustit třeba do nového Flashpointu na planetě Corellia či na další Operation, pro změnu zasazenou na Dxun, měsíc planety Onderon. Dxun můžete znát z nezapomenutelného RPG Star Wars: Knights of the Old Republic 2 – The Sith Lords od Obsidianu.

Onslaught obohatí The Old Republic i o nové lokality. V první řadě jde o samotný Onderon, který můžete také znát z Knights of the Old Republic 2. Tuto planetu, viděnou později i v animovaném seriálu The Clone Wars, doplňuje nezávislá stanice Mek-Sha v útrobách těžbou poznamenaného asteroidu. Jelikož Mek-Shu ovládají Huttové, přirozeně jde o aktivní hnízdo pašeráků, pirátů, žoldáků, obchodníků a uprchlíků, kde může dojít rovnou měrou na příležitosti stejně jako na nebezpečí.

Hráči si také budou moci při vytváření postavy zvolit novou rasu, Nautolana (nejvýraznějším zástupcem této rasy je Jedi Kit Fisto). Tvůrci připravují i značné přepracování systému vybavení, nové bonusy sady, další typ předmětů, a hlavně zvýšení maximální úrovně postavy na level 75. A cena datadisku? Onslaught bude k dispozici zdarma pro každého předplatitele The Old Republic, dostupnost pro ostatní zatím zůstává záhadou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama