Star Wars: The Old Republic se dočká expanze Knights of the Eternal Throne
Star Wars: The Old Republic Novinka Star Wars: The Old Republic se dočká expanze Knights of the Eternal Throne

Star Wars: The Old Republic se dočká expanze Knights of the Eternal Throne

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Všichni si navíc mohou zdarma zahrát první kapitolu rozšíření Knights of the Fallen Empire. V novince najdete také nový trailer mobilní hříčky Galaxy of Heroes.

Reklama

Na akci Star Wars Celebration v Londýně nedošlo jen na oznámení týkající se Battlefrontu a nové hry od Visceralu, ale také na novinky pro hráče MMORPG Star Wars: The Old Republic od BioWare.

Fanoušci se mohou začít těšit na novou expanzi s názvem Knights of the Eternal Throne. V tuto chvíli o ní nevíme prakticky nic, snad jen to, že vyjde koncem letošního roku. Všichni hráči si navíc nyní mohou zdarma zahrát první epizodu předešlé expanze, Knights of the Fallen Empire, a začít nový příběh.

Aby toho nebylo málo, BioWare při příležitosti oslav pěti let od spuštění hry vydalo video, které shrnuje celý dosavadní vývoj The Old Republic. Ten přirozeně začal původní hrou a pokračoval expanzemi Rise of the Hutt Cartel, Galactic Starfighter, Galactic Stronhgolds, Shadow of Revan a Knights of the Fallen Empire.

Na oficiálním webu jsou k dispozici zajímavé statistiky a menší infografika.

Také tu mám krátký trailer, který láká na nový obsah mobilní hry Star Wars: Galaxy of Heroes. Tvůrci navíc naznačili, že časem do hry zavítá i obsah z filmu Rogue One: Star Wars Story. Na Star Wars Celebration se zkrátka dočkaly svého zastoupení téměř všechny Star Wars tituly od EA.

Výjimkou je jen dosud nepřiblížená akční adventura z pohledu třetí osoby, na níž dělají tvůrci Titanfallu ze studia Respawn Entertainment, a cokoliv od studia Motive. To pracuje na obsahu pro nový Battlefront od DICE, který se zaměří na obsah nových filmů, a pomáhá s vývojem hry od Visceralu. A pak je tu Criterion, který pracuje na projektu Star Wars: Battlefront: X-Wing VR Mission pro PlayStation VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama