Starání se o kryt a obyvatele v mobilní hře Fallout Shelter
Fallout Shelter Novinka Starání se o kryt a obyvatele v mobilní hře Fallout Shelter

Starání se o kryt a obyvatele v mobilní hře Fallout Shelter

Michal Burian

Michal Burian

14

Free-to-play hra, která nevyžaduje mikrotransakce, vyjde dnes pro iPhone a iPad. <strong>Později i pro Android.</strong>

Reklama

Aktualizace: Pete Hines z Bethesdy potvrdil, že se Fallout Shelter časem podívá i na Android. Později se máme o verzi pro Android dozvědět nějaké informace.

Původní zpráva: Pokud se nemůžete dočkat Falloutu 4, který vyjde 10. listopadu letošního roku (gameplay zde), tak si můžete zkrátit čekaní mobilní hrou Fallout Shelter. Ta vyjde ještě dnes pro iPhone a iPad ve free-to-play podobě.

V titulu Fallout Shelter máte za úkol starat se o kryt a jeho obyvatele. Každý obyvatel má své vlastní statistiky a získává úrovně. Jak si sami můžete všimnout v ukázce, můžete měnit vybavení a oblečení a posílat je na různé úkoly, dokonce i do pustiny. Kromě starání se o samotný kryt, máte na starost zdroje a také budete muset kryt bránit.

Vývojáři se inspirovali hrami jako FTL, SimCity a Little Computer People. Pro nás všechny je důležité, že hra od vás nebude vyžadovat žádné peníze, ani tolik nepopulární mikrotransakce, a lze ji hrát offline.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama