Stardew Valley obohatí splitcreen
Stardew Valley Novinka Stardew Valley obohatí splitcreen

Stardew Valley obohatí splitcreen

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac PlayStation Vita Vita

Závislácká farmářská záležitost konečně umožní společné "gaučové" hraní.

Reklama

Zrod farmářské hry Stardew Valley, jíž udělal Eric Barone, rozhodně nebyl bezproblémový, avšak nadšenost tvůrce se nakonec vyplatila, přičemž vlastně docela neočekávaně vytvořil celosvětový hit, který si zahrály milióny lidí. Kdyby vás pak zajímaly podrobnosti k její tvorbě, tak si doporučuji přečíst knihu Krev, pot a pixely od Jasona Schreiera (naše recenze zde), který věnoval jednu kapitolu právě tomuto fenoménu.

Barone se pak o hru poměrně přijemně stará, kdy třeba minulá aktualizace 1.4 přinesla rybníčky pro chování ryb či hromadu nových účesů pro vašeho avatara.

Autor pak na svém twitteru už delší dobu lákal na připravovaný update 1.5, který má přinést velké množství eng-game obsahu. A nyní na svém twitter učtu uveřejnil informaci, která rozhodně potěšila každého dlouhodobého fandu.

V aktualizaci 1.5 totiž do hry dorazí i dlouho žádaný splitcreen, takže si ji konečně můžete naplno užít například s přítelkyní či nějakou vaší ratolestí.

Stardew Valley si pak můžete zakoupit v podstatě na jakoukoli aktuální platformu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama