Starfield bude údájně exkluzivitou pro Xbox a PC
Starfield Novinka Starfield bude údájně exkluzivitou pro Xbox a PC

Starfield bude údájně exkluzivitou pro Xbox a PC

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

59
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Na PlayStationu si toto RPG zatím nezahrajeme.

Reklama

Starfield, jedna z nejočekávanějších RPG her, se může nově stát exkluzivním titulem pro Xbox, a zároveň tedy i pro PC. S informací přišel novinář z magazínu Windows Central, Jez Corden, který se ohledně vnitřních záležitostí společnosti Microsoft už několikrát prokázal jako spolehlivý zdroj informací. Na svém Twitter účtu potom potvrdil, že Starfield bude exkluzivní pro Xbox.

V pozdějším příspěvku dodal, že kromě Xboxu vyjde Starfield i na PC, což není vzhledem k současné strategii Microsoftu žádným překvapením. Přesné datum vydaní není u Starfield známo, ale už teď se ví, že v den vydání bude součástí předplatitelské služby Xbox Game Pass.

Společnost Microsoft v nedávné době šokovala herní svět s tím, že se rozhodla koupit firmu ZeniMax Media, a tedy i studia Bethesda, id Software, Arkane, MachineGames a Tango Gameworks. Microsoft údajně za tuto akvizici zaplatil 7,5 miliardy dolarů.

Oproti jiným titulům, které doteď společnost Bethesda vytvářela, bude mít Starfield razantně upravený engine, o kterém výkonný producent Bethesdy Todd Howard mluvil, jako o největší změně od příchodu Oblivionu. Starfield bude také první novou značkou Bethesdy po dlouhých 25 letech. Za zmínku stojí i informace od novináře Imran Khana, který na Twitteru prozradil, že původně si vyjednávala časovou exkluzivitu u Starfield právě Sony pro svůj PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama