Starfield má dorazit také na PlayStation 5
Hi-Fi Rush Novinka Starfield má dorazit také na PlayStation 5

Starfield má dorazit také na PlayStation 5

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

21
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na další platformy pravděpodobně zamíří i jiné exkluzivity.

Reklama

Už chvíli se spekulovalo o tom, že minimálně část her, které má pod palcem společnost Microsoft zamíří také na další platformy. Zpočátku se diskutovalo pouze Hi-Fi Rush a Sea of Thieves. Podle zdrojů serveru Xboxera to však vypadá tak, že se nebude jednat jen o tyto dva kousky, ale také sandboxové RPG Starfield, které vyšlo minulý rok a bylo přijato na poměry her od Bethesdy relativně pozitivně. Hra se má podle spekulací přesunout na PlayStation 5, kde se objeví až po vydání chystaného DLC Shattered Space, které má vyjít ještě letos. V praxi by to mohlo znamenat, že titul dorazí na tuto platformu během roku 2025.

Starfield má dorazit také na PlayStation 5

V případě Hi-Fi Rush bude muset hráčská obec na jiných platformách čekat o poznání méně než fanoušci Starfieldu. K vypuštění tohoto vyvedeného kousku má totiž dojít na Nintendo Switch a PlayStation 5, už v prvním kvartálu roku 2024. Jak to bude se Sea of Thieves je zatím otázkou. Zajímavé pak na celé situaci je, že se má dle některých zdrojů týkat také titulu Indiana Jones and the Great Circle. Ten by měl zpočátku vyjít jako exkluzivita na PC a Xbox Series X/S, načež by došlo po pár měsících také k jeho přenesení na PlayStation 5. O přesné informace by se měl Microsoft podělit v průběhu tohoto měsíce, tak uvidíme, které ze spekulací se stanou realitou a jaké naopak budou zpochybněny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama