Starfield můžete hrát na Xboxu v češtině a vyšším frameratu
Starfield Novinka Starfield můžete hrát na Xboxu v češtině a vyšším frameratu

Starfield můžete hrát na Xboxu v češtině a vyšším frameratu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Nově vydané modovací nástroje nesou své ovoce.

Reklama

Začátkem června se sci-fi RPG Starfield dočkalo přidání oficiální podpory pro komunitní modifikace ve formě takzvaného Creation Kitu, který v minulosti otevřel cestu pro rozsáhlé mody u her jako Fallout 4 nebo The Elder Scrolls V: Skyrim. Je důležité zmínit, že nástroj funguje na PC i konzolích. První opravdu zajímavé úpravy a vylepšení jsou již nyní k dispozici.

Zájem hráčů vyvolala v uplynulých dnech například modifikace, která umožňuje hraní na konzoli Xbox Series S ve 120 FPS. Originální verze bez úprav přitom neběží ani na 60 FPS. Je ale pochopitelné, že této hodnoty bylo dosaženo výměnou za výrazné ústupky na poli grafiky a rozlišení, což dokládá níže přiložené video. Tuzemští hráči by poté mohli ocenit přidání fanouškovské češtiny ve formě titulků, kterou je díky Creation Kitu možné kromě PC spustit také na konzolích Xbox Series X/S.

Je však nutné podotknout, že se jedná o strojový překlad, takže je nutné počítat s určitými nedostatky. Starfield je k dostání na PC (Steam), konzolích Xbox Series X/S i v Game Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama