Starší díly Life is Strange se dočkají remasteru
Life is Strange: True Colors Novinka Starší díly Life is Strange se dočkají remasteru

Starší díly Life is Strange se dočkají remasteru

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Life is Strange se vrátí ve vylepšené podobě.

Reklama

Včerejší akce Squere Enixu odhalila nový díl Life is Strange s podtitulem True Colors. Rovněž ale bylo oznámeno, že se dvojice starších dílů dočká remasteru.

Pokud jste se sérií dosud neměli tu čest, tak bystě měli svou pozornost upřít zejména k vylepšené verzi dodnes ceněného prvního dílu od studia Dontnod z roku 2015. Kromě jedničky dostane remaster i prequel celé série v podobě Life Is Strange: Before the Storm od vývojářů z Deck Nine.

Autoři v případě obou dílů slibují vylepšenou grafiku, nasvícení či výrazně přepracované animace, což poznáte zejména při pohledu na obličeje a mimiku postav.

Starší díly Life is Strange se dočkají remasteru

V oblasti hratelnosti vývojáři upravili podobu hádanek. Samozřejmostí je kompletní bonusový obsah, který byl původně součástí deluxe edicí.

Oba remastery půjde koupit samostatně nebo v rámci jedné kolekce. Cena zatím zveřejněna nebyla. K vydání by mělo dojít během podzimu ve verzích pro PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Google Stadia. Majitelé předobjednávek dostanou navíc unikátní sadu oblečení pro Chloe.

Už nyní také víme, že oba vylepšené díly budou součástí ultimátní edice Life is Strange: True Colors.

Pro bližší informace můžete navštívit oficiální stránky hry či Steam, kde naleznete kartu remasterovaného prvního dílu i prequelu Before the Storm.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama