Startovní trailer LEGO Movie
Novinka Startovní trailer LEGO Movie

Startovní trailer LEGO Movie

Michal Burian

Michal Burian

18

Dnes vyšlo kostičkové dobrodružství u nás.

Reklama

Nechte se pohltit zcela jedinečnou hrou LEGO a staňte se pravým Mistrovským stavitelem! Společnost Cenega Czech s radostí oznamuje, že byl dnes zahájen prodej hry The LEGO Movie Videogame ve verzích pro zábavní a herní systém Xbox 360 od společnosti Microsoft, počítačové herní systémy PlayStation 4 a PlayStation 3, PlayStation Vita, a počítače se systémem Windows.

Hra The LEGO Movie Videogame, která na trh přichází společně s netrpělivě očekávaným filmem „The LEGO Movie“ od společností Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures a LEGO System A/S, hráče vtáhne do úžasného dobrodružství ve fantastických světech LEGO, jako jsou Cihloburg (Bricksburg), Země oblačné kukačky (Cloud Cuckoo Land) a Divoký západ v Placatkové rokli (Flatbush Gulch). A zcela poprvé v dějinách her LEGO jsou všechny lokace vytvořené přímo z digitálních kostiček LEGO.

„Chtěli jsme přijít s nějakým novým prvkem, který dosud nebyl v žádné hře LEGO k vidění. Rozhodli jsme se tedy vyrobit všechny lokace přímo z kostiček LEGO a poskytnout tak hráčům možnost ovlivňovat svět kolem sebe,“ řekl Tom Stone, výkonný ředitel TT Games Publishing. „Všichni milovníci stavebnic LEGO tak mohou sbírat návody LEGO a ovládnout schopnosti bájných Mistrovských stavitelů.“

Ve hře The LEGO Movie Videogame, jež je vytvořena na motivy veselých akčních scén z nového filmu, se hráči vžijí do role Emmeta. Ten je běžnou LEGO minifigurkou, ostatní jej však omylem považují za „Speciála“ – postavu, která má dle proroctví zachránit svět před zlým LEGO tyranem. Čeká na vás více než 90 postaviček inspirovaných filmem, mezi kterými najdete i neobvyklou směsici hrdinů těch nejznámějších a nejoblíbenějších komiků, například superhrdiny od DC Comics jako Superman, Batman či Wonder Woman. Za využití všech jejich speciálních schopností se bude moci celá vaše rodina vydat do 15 úžasných úrovní konzolových verzí a 45 akcí nabitých misí ve verzích pro handheldy. V každé lokaci se můžete těšit na řadu nečekaných momentů a zvratů. Pusťte tedy uzdu své fantazii i kreativitě a prostavte si cestu tímto jedinečným LEGO dobrodružstvím.

Mezi hratelnými postavičkami nechybí oblíbení hrdinové z filmu, jako jsou Emmet dabovaný Chrisem Prattem, Vitruvius s hlasem Morgana Freemana, Wyldstyle namluvená Elizabeth Banksovou, Batman namluvený Willem Arnettem a Lord Business, o jehož dabing se postaral Will Ferrell.

Ve Velké Británii vychází hra až za týden, proto je ve startovním traileru 14. února. Recenzi pro vás připravujeme na příští týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama