Startujte motory, vychází TrackMania Turbo
Trackmania Turbo Novinka Startujte motory, vychází TrackMania Turbo

Startujte motory, vychází TrackMania Turbo

Michal Burian

Michal Burian

9

Launch trailer a potřebné detaily o hře.

Reklama

Startujte motory, v pátek přijíždějí šílené závody TrackMania Turbo, které pro vás recenzujeme ve verzi pro PC. Verdikt nad hrou můžete očekávat během následujících dnů.

TrackMania Turbo nabídne 4 prostředí a 4 rozdílné hry. Každé ze čtyř okouzlujících prostředí se dočkalo nové grafiky a každé nabízí naprosto odlišný jízdní styl. Samozřejmostí je kampaň s více než 200 unikátními tratěmi v pěti obtížnostech, na kterých budete sbírat medaile. Ve světových žebříčcích se poté můžete podívat, jak jste šikovní (anebo nešikovní, oups!).

• Rollercoaster Lagoon: Pokořte gravitaci v prostředí tropického ráje, závoďte na slunných plážích a prohánějte se po nebezpečných magnetických tratích jako z autodráhy.

• International Stadium: Klasický stadion z TMN, kde uplatníte přesnou jízdu a dokonalou soustředěnost při rychlých závodech v lehkých formulích.

• Canyon Grand Drift: Prostředí Severní Ameriky přímo láká ke svobodnému driftování po dráze, čehož se zde dočkáte habaděj.

• Down & Dirty Valley: V této venkovské krajině se vám bude nejvíce hodit pečlivé ovládání auta ve vzduchu, jelikož všudy přítomné kopce vás rozhodně nenechají trčet na zemi.

Pokud si chcete zajezdit s někým jiným, můžete využít double driver. Tahle funkce vám umožní pozvat kamaráda a společně se ujmete volantu jednoho vozu. Dva řidiči. Jedno auto. Tohle bude chtít pevné nervy a nerozlučné přátelství!

Další zajímavostí je potom Trackbuilder, jenž vám dovolí vytvořit si vlastní tratě se vším všudy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama