State of Decay 2 Novinka State of Decay 2 ukazuje boj se zombíky a řízení vozidel

State of Decay 2 ukazuje boj se zombíky a řízení vozidel

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Dvouminutové video přibližuje Xbox One a Windows 10 exkluzivitu s hordami zombíků.

Reklama

Xbox One a Windows 10 exkluzivita State of Decay 2 od Microsoftu je nám přiblížena ve dvou minutách, které nabízejí pohled na boj se zombíky a řízení vozidel. Pokud jste hráli jedničku, tak přesně víte, co od nového dílu očekávat. Tentokrát bude ale herní svět mnohem větší a detailnější, zombíků bude opět nespočet a do toho všeho promluví prvky survivalu.

State of Decay 2 očekávejte 22. května na Xbox One a Windows 10.

Popis hry z tiskové zprávy: „Americké maloměsto, rok od dnešního dne. Mrtví povstali a civilizace padla. Živé mrtvé nedokáže zastavit ani armáda, a lidstvu tak nyní hrozí vyhynutí. Vaším úkolem je shromáždit všechny, kteří přežili, a vybudovat společenství, prozkoumat váš trvalý odkaz a změnit význam slova přežít.

Vaše základna ve hře State of Decay 2 neslouží posledním lidem jen jako noclehárna. Je to vaše útočiště, které poskytuje ochranu před hladovými mrtvolami číhajícími za opevněním. Je to vaše velitelské stanoviště, kde plánujete ty nejlepší strategie zabíjení zombií. A především je to ukázka vašich osobních dlouhodobých strategií přežití, protože ji upravujete pomocí svých nejlepších možností a vylepšení. Postavíte strážní věž, nebo osázíte zahradu? Ošetřovnu nebo dílnu? Jak se rozhodnete uchránit malý kousek civilizace před chaotickou apokalypsou?

Záleží jen na vás, jak budete stavět základnu, rozvíjet postavy a řídit zdroje tak, abyste v tomto postapokalyptickém světě zombií přežili jako skupina.

Rozvíjejte dovednosti všech lidí a zlepšujte tak jejich schopnosti a posilujte celé společenství.

Hrajte samostatně nebo se spojte až se třemi přáteli a prozkoumávejte otevřený svět plný rychlých zombií, lidských nepřátel a hodnotného vybavení, které potřebujete k udržování vašeho společenství při životě.

V apokalyptické záplavě živých mrtvých si musíte vytvořit vlastní morálku. Každé rozhodnutí má trvalé následky, se kterými se budete muset vyrovnat. Vaše rozhodnutí o způsobu přežití vás můžou překvapit.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama