Stav české lokalizace Risen 2 a info o betě
Risen 2: Dark Waters Novinka Stav české lokalizace Risen 2 a info o betě

Stav české lokalizace Risen 2 a info o betě

Michal Burian

Michal Burian

8

Cenega se podělila o informace ohledně české lokalizace a tvůrci začali lákat do uzavřeného betatestu.

Reklama

Česká distributorská společnost Cenega dokončila překlad PC verze pirátského RPG titulu Risen 2: Dark Waters.

"Z hlediska lokalizace se opět jednalo o rozsáhlý projekt, neboť samotná hra obsahuje přibližně 220 000 slov, což je zhruba 900 normostran textu. Na překladu druhého dílu pracoval stejný tým, který měl na starosti i první Risen. V tomto případě ale bude čeština k dispozici hned od prvního dne prodeje hry, a fanoušci tedy nebudou muset čekat na její dodatečné vydání," informuje Cenega.

Pokud se na Risen 2 těšíte a chtěli byste si hru vyzkoušet již nyní, stačí si předobjednat sběratelskou edici, registrovat se na stránkách Deep Silver, zadat speciální přístupový kód, zaregistrovat se na www.betatest.risen2.com a na Steamu uplatnit speciální klíč pro vstup do bety. Ta bude zpřístupněna od 20. února do 2. března.

"V Česku a na Slovensku bude rovněž nabízena i kusově velmi, ale opravdu velmi limitovaná sběratelská edice. Obsah této edice v současné době dokončujeme a k jeho zveřejnění by mělo dojít během následujících třech týdnů. Vzhledem k dosti početné skupině fanoušků této série však usilujeme o to, aby sběratelská edice pro ČR/SR byla ještě bohatší nežli nedávno ohlášená evropská verze!"

Plná verze Risen 2 vychází u nás 27. dubna pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama