Steam každý den vyřizuje 60 tisíc žádostí o vrácení peněz
Novinka Steam každý den vyřizuje 60 tisíc žádostí o vrácení peněz

Steam každý den vyřizuje 60 tisíc žádostí o vrácení peněz

Michal Burian

Michal Burian

14

Společně s průzkumem hardwaru.

Reklama

Minulý měsíc jsme vás informovali o jedné zajímavé statistice ze Steamu. V té době muselo Valve každý den vyřizovat přes 50 tisíc žádostí o vrácení peněz za zakoupené hry. Už tak velké číslo narostlo, nově je to více než 60 tisíc žádostí za den. V některých dnech dokonce až 100 tisíc.

Ze statistik vyplývá, že pouze 9-12 procent všech žádostí se neřeší okamžitě, čeká se na odpověď, zatímco odezva na vrácení peněz činí 48 minut až 1,45 hodiny.

Abyste na Steamu uspěli s vrácením hry a tím pádem peněz, musíte splnit několik podmínek. Důležité je, abyste žádost podali do dvou týdnů od zakoupení a měli jste odehraných méně než dvě hodiny.

Zároveň s těmi informacemi spatřil světlo světa průzkum hardwaru uživatelů Steamu za květen 2017. Nvidia navyšuje svou dominanci nad AMD, v květnu zaznamenala nárůst o 0,82 procent a Intel nárůst o 0,42 procent. Na druhou stranu AMD v grafikách pokleslo o 0,39 procent a u procesorů o 0,42 procent.

Snížilo se také procento hráčů, kteří mají ve svém počítači čtyřjádrové procesory (o 1,1 procent), zatímco používání dvoujádrových procesorů se zvýšilo o 1,15 procent.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama