Steam konečně dostane dlouho očekávaný redesign
Novinka Steam konečně dostane dlouho očekávaný redesign

Steam konečně dostane dlouho očekávaný redesign

Jan Tomanek

Jan Tomanek

6
Platformy Windows PC

A podle Valve ještě letos.

Reklama

Valve se konečně odhodlalo a prozradilo nám, že nového designu Steamu bychom se měli dočkat letos. Vývojáři se s námi také poohlédli za minulým rokem a odhalili čísla s kterými se hodlají pochlubit. Počet stále aktivních uživatelů se přehoupl přes 18 milionů a přes 90 milionů hráčů zapne Steam aspoň jednou za měsíc.

Všechny nás však zajímá, na co se můžeme těšit v roce 2019. Nejvíce změn se dočká klient. Jmenovitě potom sekce knihovny. Změny by měly být velmi podobného rázu jako u chatu, a pokud vám tyto změny sedly, tak v nové knihovně budete jako doma. Nic konkrétnějšího jsme se bohužel nedozvěděli. S jistotou však můžeme říci, že se na změnách pracuje již dlouhou dobu.

Další novinka, které se dočkáme se týká opět chatu. Ten dostane mobilní aplikaci a budeme ho tak moci využívat na cestách. Dostaneme také Steam TV, kde se Valve bude snažit prorazit na poli streamování a dočkáme se více her s touhle podporou. Komunitní stránky dostanou novou funkci eventů, kde budou moci přehledněji zpracovávat eventy a důležité události v budoucnu. No a nakonec se dočká i Čína, kde je launch plánovaný na letošní rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama