Steam Universe rodina hezky pohromadě
Novinka Steam Universe rodina hezky pohromadě

Steam Universe rodina hezky pohromadě

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Pokud jste minuli nedávné novinky z GDC, možná uvítáte obrazové shrnutí veškerého hardwaru spojeného se Steamem a Valve. Nechybí Steam ovladač, Steam Link, VR headset Vive ani všechny Steam Machines <strong>+ krátká ukázka Doty 2 na Source 2 enginu</strong>.

Reklama

V souvislosti s aktivitou na GDC Valve spustilo web Steam Universe, na kterém stručně a přehledně představuje veškerý hardware z rodiny Steamu. My této příležitosti využijeme k menšímu obrazovému shrnutí, co Valve plánuje vypustit v listopadu letošního roku.

Pravděpodobně nejlákavějšímu projektu, headsetu HTC Vive, jsme se věnovali o víkendu a nutno říct, že se na internetu stále rojí velmi nadšené ohlasy od těch, kteří ho měli možnost na GDC vyzkoušet. Více o Steam Link se také dozvíte ze starší novinky, a pokud vás zajímá více o celé iniciativě Steam Machines, račte probádat předešlé zpravodajství.

Pokud by vás zajímaly nově spuštěné stránky hardwaru samotném Steam obchodě, zde najdete ovladač, zde Link a zde přehled Steam Machines se specifikacemi i cenami. Správně, na Steamu už má svůj prostor i hardware, i když ho samozřejmě zatím nelze zaplatit.

Možná se ptáte, co Source 2 engine. Oficiální cestou jsme se o něm nedozvěděli nic nového, ale máme tu alespoň krátkou ukázku z Doty 2 převedené na Source 2 s podporou technologie Vulcan. kvalitnější záběry bohužel nejsou ještě k dispozici.

Steam Controller

Steam Link

HTC Vive - verze pro vývojáře (SteamVR technologie)

Steam Machines

Dota 2 na Source 2 enginu s podporou Vulcan API

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama