Steam vrací peníze za The Last of Us Part I bez ohledu na odehraný čas
The Last of Us Novinka Steam vrací peníze za The Last of Us Part I bez ohledu na odehraný čas

Steam vrací peníze za The Last of Us Part I bez ohledu na odehraný čas

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

31
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Na rozporuplnou technickou stránku zareagovalo i Valve.

Reklama

O technicky problémové PC verzi The Last of Us Part I jsme vás v uplynulých dnech informovali formou samostatné novinky, porovnávacího videa i plnohodnotné recenze.

Nyní se k nám prostřednictvím Redditu dostávají zajímavé informace od vybraných hráčů, kteří si na Steamu požádali o vrácení peněz. Běžně Steam přijímá refund pouze v případě, když má konkrétní uživatel odehrané nejvýše 2 hodiny. U The Last of Us ale Steam očividně vrací peníze i hráčům, kteří ve hře absolvovali více času.

K podobnému kroku Valve už v minulosti přistoupilo u jiných po technické stránce nezvládnutých her, jako byl například Batman: Arkham Knight. V případě novinky od studia Naughty Dog může být hlavním důvodem prvotní dlouhé načítání shaderů, které některým hráčům zabralo i několik hodin.

I přesto se ale nedá předpokládat, že by vám Valve vrátilo peníze i v momentě, kdy už jste ve hře prokazatelně strávili desítky hodin nebo ji dokonce celou dohráli. Určitou míru benevolence však u The Last of Us Part I ale zřejmě očekávat můžete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama