Stolní Bloodborne se na Kickstarteru zaplatilo za pouhých 17 minut
Bloodborne Novinka Stolní Bloodborne se na Kickstarteru zaplatilo za pouhých 17 minut

Stolní Bloodborne se na Kickstarteru zaplatilo za pouhých 17 minut

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy pkgsrc Desková hra

Novým způsobem prozkoumáte Yharnam.

Reklama

Jedna karetní hra podle hardcore RPG titulu Bloodborne od FromSoftware je venku, další, mnohem větší se chystá. A právě ta má našlápnuto k velkému úspěchu. Společnost CMON během pouhých 17 minut od spuštění crowdfundingu na Kickstarteru vybrala požadovaných 200 tisíc amerických dolarů a všichni, kteří projekt podpořili, se na Bloodborne: The Board Game mohou těšit v květnu 2020.

V době psaní článku se příspěvky rychle blíží k hranici jednoho milionu dolarů, přitom do ukončení crowdfundingu stále zbývá 20 dnů. To signalizuje, že stolní Bloodborne může zaznamenat na Kickstarteru opravdu velký úspěch, mnohem větší, než si v CMON vůbec dokázali představit.

Za Bloodborne: The Board Game stojí designéři Michael Shinall a Eric M. Lang. Desková hra umožní až čtyřem lovcům (hráčům) prozkoumat Yharnam novým způsobem, ovšem stále jim o život budou usilovat nebezpečná monstra a bestie, které všichni dobře znají z PlayStationu 4 - celkem půjde o 28 různých monster a pět bossů. To tvoří základ hry, který může být dále rozšiřován. Každá hra by měla trvat mezi 60 až 90 minut a vaše volby mají mít obrovské důsledky. Jinak se dočkáte čtyř odlišných kampaní. Každá z nich nabízí tři různé kapitoly s unikátním obsahem a různými nepřáteli.

Stolní Bloodborne se na Kickstarteru zaplatilo za pouhých 17 minut
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama