Stranger Things 3: The Game bude dnes odebráno ze Steamu a GOGu
Novinka Stranger Things 3: The Game bude dnes odebráno ze Steamu a GOGu

Stranger Things 3: The Game bude dnes odebráno ze Steamu a GOGu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Apple iOS Android Android Apple Mac

Pokud si hru stihnete zakoupit, budete ji moci hrát i nadále.

Reklama

Stranger Things je velice úspěšný seriál od Netflixu, který si získal srdce mnoha fanoušků po celém světě, kdy perfektně využil retro atmosféru, nabídl zábavné postavy a pěknou porci tajemna.

Proto není s podivem, že se projekt v různých podobách podíval i do videoher, kdy jsme si mohli zahrát třeba beat'em up akci Stranger Things 3: The Game od vývojářů z BonusXP. Ta podobně jako seriál hrála především na nostalgii, přičemž rozšiřovala události třetí sezóny.

Nicméně vývojáři přišli nedávno s poměrně smutnou zprávou, kdy ohlásili, že dnes okolo 17:00 našeho času zmizí hra ze Steamu a GOGu, přičemž je možné, že bude odebrána i z dalších platforem. Nicméně platí, že pokud si hru ještě stihnete zakoupit, tak vám v knihovně zůstane a vy ji budete moci kdykoli hrát.

Důvod tohoto odebrání prozatím není jistý, ale je možné, že došlo na problémy s licencí. A také to může být spojeno s novým zaměřením Netflixu na hry, který by si mohl začít své věci stahovat pod sebe. Ostatně asi nebude úplně náhodou, že v Polsku aktuálně mohou majitelé Androidů už zkoušet dva tituly, kterými jsou Stranger Things 1984 a právě Stranger Things 3: The Game.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama