Epic Games Store opět rozdává dva tituly zdarma
Novinka Epic Games Store opět rozdává dva tituly zdarma

Epic Games Store opět rozdává dva tituly zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Demogorgon a melancholické poletování čekají na své vyzvednutí.

Reklama

Ačkoliv jsme se 18. června měli dočkat dvojice indie titulů zdarma, tak se tomu nestalo, jelikož společnost Epic Games přepadly technické obtíže, kvůli čemuž došlo k odložení rozdávání adventury The Escapists 2, které se nicméně stále uskuteční. Tento týden nám je však nabídnuta zcela rozdílná dvojka.

Stranger Things 3: The Game

Extrémně populární seriál ze stáje internetové streamovací služby Netflix zná snad každý, jelikož první série se stala nesmírnou popkulturní událostí. Od té doby jsme se dočkali dalších dvou sezón (chystá se na nás čtvrtá), které sice nebyly tak povedené jako první, avšak stále se jednalo o příjemné pokoukání.

Dosavadní poslední série následně získala i svou vlastní videohru, v níž sledujeme hlavní události z předlohy, avšak se dočkáme i několika menších příběhů, které jsou zcela originální a rozšiřují toto univerzum. To vše v retro pixelovém hávu a s možností lokální kooperace.

Video pochází z YouTube kanálu webu GameSpot

AER: Memories of Old

Vydavatel Daedalic Entertainment je znám povedenými menšími hrami, jako je třeba Felix The Reaper či Shadow Tactics. Mezi ně pak patří i explorační malebná adventura AER: Memories of Old od partičky Forgotten Key, v níž se vydáte na kouzelnou cestu, kdy budete prozkoumávat prazvláštní lokace, a to buď po svých, nebo v podobě ptáka, jenž může volně brázdit oblaka.

Oba tituly si lze aktivovat do 2. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama