Stránky BBFC spoilerují nového Batmana
Batman: Arkham City Novinka Stránky BBFC spoilerují nového Batmana

Stránky BBFC spoilerují nového Batmana

Michal Maliarov

Michal Maliarov

8

Aby nebylo málo neustálých úniků informací, britský klasifikační úřad navíc ve své zprávě odhalil světu obrovský spoiler z chystaného hitu Arkham City.

Reklama

Britská klasifikační rada většinou nepřipojuje informaci o hře k rozhodnutí o ratingu ve státě, ale interní zprávu poté uvolňuje online na své stránky, aby se o hře každý mohl dozvědět. Tentokrát ale šlápla vedle a mezi již známými detaily o hře odhalila velký příběhový zvrat, který nechtěným čtenářům musel zajisté zježit vlasy.

V novince samozřejmě nic odhalovat nebudeme, pokud ale náhodou prahnete po zmíněné informaci a spoilerů se nebojíte, zamiřte na oficiální stránky úřadu a vše si přečtěte osobně. Rocksteady i Warner urputně hlídají jakýkoliv únik informací a nehledě na pár odhalení spojených s DLC Robina a Nightwinga vše o hře opravdu zůstává utajeno. Tohle ale studio nejspíše nečekalo.

Mezi další zprávy dne patří únik plně hratelné verze Batman: Arkham City na torrentové portály, což se tak nějak dalo očekávat. Množství videí už je možné spatřit online, včetně padesátiminutových záběrů z hraní počátku příběhu. Některé záběry také dokazují, že bude Catwoman ve hře zpřístupněna pouze skrze Online Pass, který dostanete s originální hrou. V případě, že jej mít nebudete, bude Selina Kyle ve hře stále přítomna, její hratelné mise ale zůstanou uzamčené. Milovníci bazarových koupí by se tak měli zamyslet.

Batman: Arkham City vychází 21.října letošního roku pro PS3 a Xbox360, v listopadu pak pro PC a vy se můžete těšit na naši rozsáhlou recenzi. Klidně nám v komentářích dejte vědět, o čem byste se ve článku nejraději dočetli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama