Strategickou příručku Call of Duty: WWII doplňuje nálož bonusového obsahu
Call of Duty: WWII Novinka Strategickou příručku Call of Duty: WWII doplňuje nálož bonusového obsahu

Strategickou příručku Call of Duty: WWII doplňuje nálož bonusového obsahu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

Balení Recruit Kit obsahuje nejen příručku, ale i baterku, čutoru, psí známky, zápisník, plakáty a obrazovou encyklopedii druhé světové války.

Reklama

Bývá zvykem, že důležité tituly doprovází strategické příručky, které obsahují různé tipy, návody, rady a další užitečné informace, které vám mohou usnadnit nebo zpestřit hraní. Své příručky se dočká i Call of Duty: WWII. Společnost Prima Games si ale v souvislosti s ní přichystala pro fanoušky specialitu v podobě balíčku Strategy Guide Recruit Kit.

Recruit Kit neobsahuje pouze příručku v pevné vazbě. Ani zdaleka. Nabízí totiž množství bonusového obsahu, který je inspirovaný druhou světovou válkou. Ten zahrnuje třeba vojenskou čutoru, baterku nebo psí známky Ronalda „Reda“ Danielse, protagonisty singleplayerové kampaně.

Součástí balení je také zápisník o 192 stranách, obálka se dvěma plakáty a obrazová encyklopedie druhé světové války od nakladatelství DK. To všechno je zabalené v tematické krabici. Samotnou hru v ní ale nenajdete, ta se prodává zvlášť. Strategy Guide Recruit Kit tudíž nelze brát jako sběratelskou edici hry, aspoň ne v tradičním smyslu.

Celá tahle sranda vás každopádně vyjde na 129,99 amerických dolarů. Dostupnost v ČR zatím není známá, bohužel tu ale existuje značná pravděpodobnost, že se k nám Recruit Kit vůbec nedostane. Jestli tedy patříte mezi fanoušky nového Call of Duty a máte o tuhle specialitu zájem, raději se připravte na nutnost shánět Recruit Kit ze zahraničí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama