Strategie Anno 1800 zve do veřejné bety
Anno 1800 Novinka Strategie Anno 1800 zve do veřejné bety

Strategie Anno 1800 zve do veřejné bety

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy Windows PC

Na příští víkend si nic neplánujte.

Reklama

Těsně před premiérou si všichni zájemci na počítačích mohou vyzkoušet nadcházející ekonomickou a budovatelskou strategii Anno 1800. Ubisoft na 12. až 14. dubna připravil veřejnou betu, ke které vám stačí mít účet na Uplay nebo Epic Games Store.

Veřejná beta slouží spíše jako taková časově omezená demoverze. K vyzkoušení dostanete první akr příběhové kampaně a budete se moci ponořit do multiplayeru. Jak je dobrým zvykem, nečekejte, že se vám přenese progres do plné verze.

Anno 1800 vychází 16. dubna letošního roku na PC a nabídne začátek 19. století v Jižní Americe a Evropě. Jde o období, ve kterém průmyslová revoluce přestala šlapat na pedály a nechala páru makat za sebe. Postavíte se do čela výpravy kolonizující pobřeží Jižní Ameriky, založíte obchodní střediska, postavíte metropole a majestátní lodě. Zároveň si musíte poradit se všemi výzvami číhajícími hned za obzorem. S průmyslovým věkem se samozřejmě vážou i různé objevy, které se vám budou hodit při stavbě obrovské metropole, plánování efektivní logistické sítě, průzkumu a při budování kolonií v nově objevených zemích.

„Vítejte v 19 století, časech rozvoje průmyslu, diplomacie a objevů a dobách technických inovací a konspirací. Toto období je skvělým pro klasickou budovatelskou strategii Anno, kdy v novém díle bude otestována hráčova schopnost vést velké metropole, plánovat efektivní logistiku, obsazovat exotické kontinenty, posílat expedice napříč světem a dominovat nad svými oponenty v diplomacii, obchodu a válčení,“ přibližuje distributor hru.

„Anno 1800 přináší hratelnost, vypilovanou za 20 let historie série. Těšit se můžete na bohaté budování města, příběhovou kampaň, skvělý sandbox a klasický Anno multiplayer. V Anno 1800 se vrátí individuální AI nepřátelé, náhodně generované mapy a mnoho dalšího.“

Anno 1800 předobjednáte na Xzone.cz, kde je v nabídce i sběratelská edice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama