Humankind Novinka Strategie Humankind dostane africké DLC

Strategie Humankind dostane africké DLC

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC

Přidá do hry 6 nových národů a 5 divů světa.

Reklama

4X tahová strategie Humankind, která vyšla loni v srpnu, se stala prvním velkým vyzyvatelem úspěšné série Civilization od Firaxis. Přestože ohlasy byl smíšené, nám se hra velmi líbila a z naší recenze si odnesla krásných 9 bodů z 10. Už tehdy ale jednou z výtek bylo, že titul nabízí méně obsahu oproti konkurenci, a jak je vidět, vývojáři z Amplitude Studios se to snaží napravit. Včera totiž oznámili první DLC.

Konkrétně jde o balíček s názvem Cultures of Africa. Jak už název napovídá, přidá do hry africké národy, a to hned 6, jeden pro každou éru. Jejich výčet je následující: Bantuové (zaměřují se expanzi), Garamanti (zemědělství), Svahilové (obchod), Masajové (zemědělství), Etiopané (válka) a Nigerijci (zemědělství). Kromě toho rozšíření obsahuje také 5 nových divů světa: horu Kilimandžáro, Viktoriiny vodopády, Zuma Rock, jezero Natron a Velkou mešitu v Djenné. Chybět nebude ani 7 dalších nezávislých národů a 15 nových příběhových událostí.

DLC Cultures of Africa vyjde 20. ledna a předobjednat si jej můžete už nyní. Klasická cena je 8,99 €, do 24. ledna ale můžete rozšíření zakoupit s 10% slevou za 8,09 €.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama