Strategie Klotzen! Panzer Battles osloví staromilce
Novinka Strategie Klotzen! Panzer Battles osloví staromilce

Strategie Klotzen! Panzer Battles osloví staromilce

Michal Burian

Michal Burian

4

Návrat do druhé světové války v tahových strategických bitvách.

Reklama

Sice nejde o pokračování „stařičké“ válečné strategie Panzer Corps, přesto by Klotzen! Panzer Battles mohl tenhle titul v dohledné době nahradit a oslovit staromilce tohoto specifického žánru.

Klotzen! Panzer Battles je tahová strategie z období druhé světové války s hexadecimálním systémem map. Nabídnout má náročný zážitek, otestovat vaše bojové dovednosti a umožnit vám prožít celou řadu historických vojenských scénářů z druhé světové války.

Ve hře bude více než 600 typů jednotek rozdělených do 22 unikátních tříd, včetně pěchoty, tanků, stíhacích letounů, bombardérů, ponorek nebo bitevních lodí. S těmito a dalšími jednotkami dostanete možnost přepsat historii ve vojenské kampani, v níž rozhodnete o výsledku spojenecké invaze do Normandie v roce 1943 nebo o útoku na Londýn či Moskvu.

Hra přinese přes 60 různých historických scénářů založených na skutečných vojenských operacích druhé světové války. Mapy mají být rozmanité a velikostí od 200 km po více než 1000 kilometrů. Těšit se můžete na zasněženou východní frontu, případně na spálenou a neúprosnou poušť v severní Africe.

Za vývojem Klotzen! Panzer Battles stojí nezávislé chorvatské studio Maxim Games, které bylo nedávno založeno a tohle je jejich první projekt. V týmu pracují zejména nadšenci, kteří s vývojem her moc zkušeností nemají. Uvidíme, jak jejich první hra dopadne. Zjistíme to během léta, kdy Klotzen! Panzer Battles vyjde na PC.

Zatím se podívejte na první obrázky a video. Kvalitě hry odpovídají hardwarové nároky. V minimálních je uveden operační systém Windows 7, procesor o frekvenci 1,6 GHz, 2 GB RAM a 1 GB volného místa na disku. U doporučených potom 2,5 GHz procesor, 4 GB RAM a 2 GB volného místa na disku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama