Strategie Steel Division 2 se zaměří na Operaci Bagration
Steel Division 2 Novinka Strategie Steel Division 2 se zaměří na Operaci Bagration

Strategie Steel Division 2 se zaměří na Operaci Bagration

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC

Se singleplayerem, kooperací a multiplayer 10v10.

Reklama

Válečná strategie Steel Division: Normandy 44 dostane pokračování. Francouzské studio Eugen Systems, které vytvořilo Act of War, R.U.S.E. nebo Wargame, oznámilo Steel Division 2. Druhý díl se zaměří na východní frontu druhé světové války s dynamickou strategickou kampaní v průběhu Operace Bagration. To byla masivní sovětská ofenzíva, jež čítala 2,5 milionu mužů, 22 000 děl a minometů, 2000 kaťuší, 4080 tanků a samohybných děl a 6000 letadel. Sovětský svaz si díky této úspěšné operaci otevřel cestu jak na Balkán a do Maďarska, tak zejména do Polska, Východního Pruska a Slezska, potažmo na Berlín.

V Eugen Systems se rozhodli prostřednictvím dynamických kampaní, které jsou podle slov vývojářů vysoce znovuhratelné, zpracovat autentické bitvy v měřítku 1:1 na 25 mapách. V bitvách se utká více než 600 vysoce detailních jednotek. Takto velké množství je možné díky upraveným/vylepšeným bojům a aktualizovanému enginu, který to samé umožní nejen v singleplayeru, ale také v kooperaci a multiplayerové válce pro 20 hráčů, na každé straně 10 hráčů.

„Každý tah se rovná půlce dne, což umožní hráčům formovat strategii a plánovat další kroky, zatímco budou pečlivě spravovat své jednotky a zásobování. Velitelé budou mít na starost celé své armády a podřízené prapory tvořící tisíce mužů,“ vypíchl server PCGamer zajímavost z tiskové zprávy.

Více informací má brzy následovat. Doufejme, že se na stavu Steel Division 2 neprojeví stávka 21 zaměstnanců firmy Eugen Systems, která probíhala dva měsíce. V dubnu byla ukončena, avšak nedošlo k žádnému vyjednávání ani k žádnému závěru.

Steel Division 2 vyjde na PC, v současné době nemá hra stanovené datum.

Strategie Steel Division 2 se zaměří na Operaci Bagration

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama