Strategie SYMMETRY zdarma
Novinka Strategie SYMMETRY zdarma

Strategie SYMMETRY zdarma

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Přežití havárie rakety na nehostinné planetě s českými titulky.

Reklama

SYMMETRY je přežívací hardcore sci-fi strategie od sedmičlenného nezávislého polského studia Sleepless Clinic z Bialsko-Bialej. Se svojí kosmickou raketou ztroskotáte na velmi nehostinné planetě, přičemž se jako vedoucí expedice musíte postarat o přežití vaší posádky, udržování vesmírné stanice v chodu a opravu vašeho plavidla pro návrat.

 

Strategie SYMMETRY zdarma

 

Hra vyšla na začátku roku 2018 a kromě PC si ji zahrajete i na konzolích PS4, SW, X1 a také na mobilech s OS Google Android a Apple iOS. Titul v současnosti stojí kolem 10 €, jeho výhodou jsou české titulky a díky úsporné vektorové grafice má velikost jen necelých 200 MB. Nyní si tuto hru můžete až do zítřejších 16 hodin stáhnout z obchodu GOG.com zadarmo. Hra má ovšem jen průměrné recenze, včetně té naší za 5/10.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?=1&v=39Pdv4zcubg[/embed]

 

V SYMMETRY se musíte postarat o potřeby přeživších, na kterých závisí jejich existence, jako je třeba jídlo, odpočinek a duševní zdraví. Kvůli extrémním podmínkám si členové posádky budou muset rozvinout nové schopnosti, jako je botanika či výroba elektřiny, které pro svůj pozemský život nepotřebovali. Z hledání veškerých součástí nutných k opravě vesmírné lodi se stane závod s časem, neboť extrémní počasí a smrtící nadpřirozené aktivity budou hrát čím dál větší roli.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama