Strategie The Settlers opět odložena
The Settlers Novinka Strategie The Settlers opět odložena

Strategie The Settlers opět odložena

Jan Urbančík

Jan Urbančík

6
Platformy Windows PC

Vývojáři nejsou spokojeni s kvalitou hry.

Reklama

Strategická série The Settlers je snad prokletá. Dosud poslední (sedmý) díl vyšel v roce 2010, z původní osmičky se nakonec vyklubala úplně nová značka Champions of Anteria a reboot The Settlers byl představen až na Gamescomu 2018. Tehdy hra zřejmě vypadala úplně jinak a měla vyjít už o rok později, jenže postupně docházelo k dalším a dalším odkladům. Němečtí vývojáři se nakonec v plné parádě vrátili letos v lednu a už to opravdu vypadalo, že se v březnu dočkáme. Jenže fanoušci slavné série budou muset čekat dál.

Tak blízko a přece tak daleko. Pouhé dva týdny před plánovaným vydáním vývojáři ze studia Ubisoft Düsseldorf oznámili, že se The Settlers odkládá. Ve zprávě na sociálních sítích uvedli, že si podrobně prošli zpětnou vazbu z nedávného uzavřeného testu (kterého jsme se účastnili i my a naše dojmy naleznete zde) a došlo jim, že aktuální verze hry není v souladu s jejich vizí. Rozhodli se tak pro odklad na "pozdější datum", jinými slovy na neurčito.

Doufejme tedy, že se z The Settlers nestane další Skull & Bones nebo Beyond Good and Evil 2 a hry se skutečně někdy dočkáme. Momentálně můžeme pouze doufat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama