Strategie Valhalla Hills je náhradou za Settlers
Novinka Strategie Valhalla Hills je náhradou za Settlers

Strategie Valhalla Hills je náhradou za Settlers

Michal Burian

Michal Burian

13

V předběžném přístupu už za měsíc.

Reklama

Série The Settlers v dobách minulých patřila mezi velmi oblíbené hry, které dokázaly zaujmout svým propracováním i náplní. V novějších dílech se nadšení vytratilo, možná ho zpět přivede připravovaný titul The Settlers: Kingdoms of Anteria, o kterém už téměř rok nic nového nevíme. Půst po takové strategii by mohla vynahradit hra Valhalla Hills od Daedalic Entertainment a Funatics.

Valhalla Hills bude strategie, která nás zavede mezi Vikingy. O ně se budeme pochopitelně starat, spravovat zdroje a rozšiřovat jejich vesničku. Valhalla Hills má být inspirován tradičními strategiemi jako je The Settlers 2, i z toho důvodu, že na gamese pracuje Thomas Häuser, který se podílel na The Settlers.

Očekávat můžete procedurálně generované horské krajinky s denním a nočním cyklem, roguelike mechanizmy, humor a propracovaný ekonomický systém pro zkušené hráče i nováčky. Po grafické stránce by mělo jít o vydařený titul, využívá totiž Unreal Engine 4. Otázkou je, jak si s vývojem poradí samotné studio, německý tým Funatics ve své historii vytvořil tituly Cultures Online, UFO Online a Panzer General Online, což nejsou zrovna kdovíjak úspěšné hry.

Něco málo by měl napovědět předběžný přístup, Early Access verze by měla být spuštěna 24. srpna. Plná verze potom dorazí koncem letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama