Strategii Phoenix Point od autorů XCOMu čekejte v září
Phoenix Point Novinka Strategii Phoenix Point od autorů XCOMu čekejte v září

Strategii Phoenix Point od autorů XCOMu čekejte v září

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

I v Xboxu Game Passu.

Reklama

Fanoušci taktické strategické série XCOM si v připravovaném titulu Phoenix Point přijdou na své. Tvůrci původní série XCOM pro ně chystají novou sci-fi strategii, která vyjde 3. září 2019 na PC a Xbox One. V den vydání bude dostupná i v Xbox Game Passu pro Xbox One a PC, stejně tak PC verze na Epic Games Store.

Aby nás autoři na Phoenix Point navnadili, zveřejnili nový filmový trailer nazvaný Next Life. Jeho hlavním poselstvím je adaptace mimozemšťanů, respektive jejich proměna a vývoj podle toho, jak se hráči v průběhu času rozhodují. Hráči budou moci mutovat své jednotky, aby získali výhodu při poslední zoufalé obraně Země. Musíte se rozhodnout, kolik lidí jste ochotni obětovat, abyste zachránili lidstvo před touto neustále se měnící mimozemskou hrozbou.

„Plánujte operace, zkoumejte nové technologie a budujte spojenectví, abyste sjednotili planetu nebo zničili své soupeře. Přizpůsobte svůj tým a rozmístěte jednotky do konfliktních zón po celém světě s dynamickými cíli a zničitelným prostředím. Procedurálně generované mapy a rozvětvené příběhy zajistí, že ani jedna hra nebude stejná,“ dodávají tvůrci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama