Streamer a YouTuber DeeThane uspořádá charitativní stream
Novinka Streamer a YouTuber DeeThane uspořádá charitativní stream

Streamer a YouTuber DeeThane uspořádá charitativní stream

Adam Král

Adam Král

17

Pomoci má malému Matýskovi.

Reklama

Ve společnosti stále panuje názor, že streameři a youtubeři nejsou ničím prospěšní a jen tvoří nesmyslný obsah. Na české scéně ale najdeme spousty tvůrců, kteří se aktivně snaží o dokázání opaku. Nic tak není jen černobílé. Jsou to koneckonců právě streameři a youtubeři, kteří ročně pořádají spousty charit. Zdaleka nejaktivnějším českým streamerem, co do počtu charitativních akcí, je Damien "DeeThane" Dante.

Streamer a YouTuber DeeThane uspořádá charitativní stream

Damien pochází z dětského domova a než se živil vysíláním na Twitchi, působil jako komentátor v profesionální scéně Counter-Striku. Každoročně okolo Vánoc pořádá charitativní stream, přičemž výdělky z celého vysílání jdou na rodinu nějakého dítěte. Tu si Damien pečlivě vybírá a v minulosti pomohl hned několika dětem s těžkým životem, za což ho má spousta českých tvůrců v úctě.

Letos pomáhá malému Matýskovi z Přerova, kterého už od malička trápí závažné problémy se srdcem. Pár dnů před Štědrým dnem, v sobotu 18. 12., tak proběhne charitativní stream. DeeThane na svém YouTube kanále vydal rozhovor s rodinou Matýska, ve kterém se můžete dozvědět více o osudu rodiny a na co peníze poputují. Program celého vysílání ještě bohužel není známý, ale to se s přibližujícím se datem změní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama