Streamer Ninja se po zhroucení opět vrací na scénu
Novinka Streamer Ninja se po zhroucení opět vrací na scénu

Streamer Ninja se po zhroucení opět vrací na scénu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

27
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Podle některých se jedná o marketingovou strategii zneužívající mentální problémy.

Reklama

Známý streamer Ninja během minulého týdne neměl při hraní štěstí a během jednoho zápasů ve Fortnite prostě hru ve zlosti vypl. Následoval tweet, ve kterém uvedl, že potřebuje pauzu, načež si na všech sociálních platformách vymazal profilové obrázky a přejmenoval účty. Dosti razantní krok, jenž byl řadou sledujících považován za důkaz vyhoření a špatného mentálního zdraví slavného streamera. Jak sami vidíte na přiloženém videu, vše nešlo úplně tak, jak mělo.

Nyní to však vypadá, že je Ninja zpět. Ano, po týdnu už je vyléčen a chce zamířit na všechny streamovací platformy, což mu umožňují aktuální pravidla Twitche. Pro komunitu je jeho rychlý návrat velkým překvapení. Jen málokdo se totiž dokáže z vyhoření, či obdobných potíží dostat během pár dní. Fanoušci jsou však nadšení, najdou se ovšem i tací, kterým se brzké zotavení moc nezdá a považují jej za součást marketingové kampaně. Novinář Jacob Wolf, který se dlouhodobě věnuje esportu přišel na svém blogu s dosti ostrým vyjádřením, v němž Ninju obviňuje ze zjevného a nechutného využívání příznaků duševního zdraví a vyhoření, jako marketingového tahu.

A co si myslíte vy? Jednalo se o marketingový tah, nebo slavného streamera opravdu postihlo vyčerpání?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama