Středověká akce For Honor překonala 15 milionů hráčů
For Honor Novinka Středověká akce For Honor překonala 15 milionů hráčů

Středověká akce For Honor překonala 15 milionů hráčů

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Stihla to před příchodem dosud největšího rozšíření.

Reklama

Ve francouzské společnosti Ubisoft oslavují, středověká akce For Honor od svého vydání v roce 2017 přilákala více než 15 milionů hráčů. Ubisoft se pomalu, ale jistě usazuje na poli multiplayerových her. Rainbow Six Siege je ještě úspěšnější, na začátku letošního roku měla tahle taktická akce již 30 milionů hráčů. U obou titulů jde ale o nepodstatný údaj z důvodu častých bezplatných víkendů, kdy si obě hry může každý vyzkoušet na PC, PS4 a Xboxu One. Údaje o hráčích jsou dle všeho mnohem vyšší než prodané kusy.

Milník se podařilo For Honor překonat před příchodem dosud největšího rozšíření. Marching Fire přinese příští úterý do hry spoustu nového obsahu. Tím hlavním je nový PvE mód Arcade s mikropříběhy v rámci větší války, kdy se každý quest bude hrát trochu jinak. Hráči začnou výběrem obtížnosti (Common, Rare, Heroic, Epic a Legendary), která odpovídá jejich vlastnímu skóre. Jakmile si vyberou misi, dostanou se do jednotlivých bojových kapitol s rostoucí obtížností, s většími vlnami nepřátel a neustále se měnícími výzvami. Dobrodružství můžete podniknout sólo, případně v kooperaci.

Dále v updatu nalezneme 4v4 Breach režim, 4 nové hrdiny z čínské frakce Wu Lin a špatně nezní bojové modifikátory, které mění dosavadní zkušenosti. Modifikátory se náhodně aplikují na vás nebo AI soupeře a mají vás nutit k přizpůsobení bojového stylu a strategie. Existují pozitivní modifikátory s doplněním zdraví po úspěšném zásahu, zatímco v negativních se objevuje trvalé krvácení.

Marching Fire bude na servery nahráno 16. října. Držitelé season passu budou mít nové hrdiny hned odemknuty, ostatní si budou muset nejprve vydělat herní měnu a tu poté do postav investovat. Pokud For Honor nemáte, v prodeji bude speciální For Honor: Marching Fire Edition.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama