Středověký Pixel-Artový Colony simulátor Lords and Villeins
Novinka Středověký Pixel-Artový Colony simulátor Lords and Villeins

Středověký Pixel-Artový Colony simulátor Lords and Villeins

Martin Zavřel

Martin Zavřel

Platformy Windows PC

Česká hra vstoupila do předběžného přístupu.

Reklama

Lords and Villeins, Středověký pixel-artový colony simulátor vyvíjený českým studiem Honestly Games a vydávaný společností 1C Entertainment, přivítal nové šlechtice v Early Access verzi dostupné na Steam, GOG, Epic Games Store a dalších digitálních obchodech. Vybudujte vzkvétající středověkou osadu s narůstající populací vesničanů, kteří v ní budou žít a pracovat. Ovlivněte každodenní život svých poddaných, zatímco budují rodiny, ze kterých vzniknou celé rody, specializující se v různých profesích jako jsou řezníci, krejčí, kováři, pekaři a další. Každá rodina má velmi propracovaný systém umělé inteligence, která simuluje životy v každé domácnosti a vytváří prosperující obec, vedenou hrabaty a hraběnkami z šlechtické rodiny.

Vytvořte harmonii mezi šlechtou a vazaly. Nalezněte kompromis při vyjednávání se skupinami vašich stoupenců. Starejte se o jejich potřeby, vybírejte daně a vycvičte armádu která udrží ve vaší říši pořádek. Když je o nevolníky postaráno, mohou se hrabata a hraběnky zaměřit svoje poddané na zkrocení, nakrmení a opečovávaní čtyř druhů domestikovaných zvířat. Lords and Villeins je herní zážitek inspirovaný středověkou historií zachycující různé druhy nevolnického hospodaření, daňovou hierarchii, různá roční období s vlastním soundtrackem inspirovaným daným obdobím a stejné přírodní hrozby, kterým muselo feudální panstvo ve středověku čelit.

Early Access verze obsahuje většinu hlavních herních mechanik, množství nevolnických zón k vytvoření produkčních řetězců pro výrobu více než 90ti různých zdrojů od jídla a zboží, až po stavební materiály a vybavení. Zároveň obsahuje širokou paletu úprav vládnoucí rodiny, včetně tělesných rysů, sexuální orientace, množství dětí a mnoho dalších. Spousta nových prvků a vylepšení jsou již v produkci a budou vydávány prostřednictvím Early Access aktualizací. Podrobný seznam můžete nalézt v harmonogramu těchto aktualizací.

Hra podporuje anglický a český jazyk, zakoupit ji můžete v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama