Střílečka Contra se vrací s dílem Rogue Corps
Contra: Rogue Corps Novinka Střílečka Contra se vrací s dílem Rogue Corps

Střílečka Contra se vrací s dílem Rogue Corps

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

2
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nový titul přichází do více jak 30 let staré herní série

Reklama

Když poprvé spatřila hra Contra světlo světa, mnozí z nás ještě nebyli na světě. Od roku 1987 má za sebou více jak 10 hlavních titulů a několik dalších odnoší na přenosné handheld konzole a mobilní telefony. Poslední velký titul s názvem Hard Corps: Uprising vyšel v roce 2011. Na nové Contra dobrodružství jsme si tak museli osm let počkat. Pro sérii to však znamená velikou změnu, protože oproti svým předchůdcům Contra: Rogue Corps přináší do série třetí rozměr, a to v plném rozsahu. Jedná se totiž o rychlou 3D akční střílečku s možností sólového, kooperativního, ale i kompetitivního hraní.

K dispozici bude singleplayerová kampaň, která postaví hráče proti hordám nepřátel. Těmito scénáři budete moci projít i společně se čtyřmi kamarády ať už v online tak i při gaučovém multiplayeru. Při kompetitivním hraní vás čekají 1v1 souboje, týmové střety, ale také speciální souboj 1v4.

Contra: Rogue Corps vychází 24. září v Americe a v Asii a 26. září v Evropě a Japonsku. Zahrát si budete moci na PlayStation 4, Xbox One, PC a Nintendo Switch

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama